Gör som oss på Vakna Uppsala stötta – Entreprenörskap på riktigt 2016

Gör som oss på Vakna Uppsala stötta – Entreprenörskap på riktigt 2016

Gör er redo för Uppsalas häftigaste mötesplats för unga entreprenörer

12510490_10156575197400121_2555779632757384154_n

Med stormsteg närmar sig nu en av Uppsala läns häftigaste mötesplatser – Entreprenörskap på riktigt 2016.

Den 9:e mars kl. 14:OO slås portarna upp till Fyrishov för en dag där vi ska njuta av allt som Uppsalas unga entreprenörer åstadkommit!

Mässan är en av höjdpunkterna på läsåret för många UF-företagare och arrangörerna är i full gång med att göra den så bra som möjligt för oss besökare. Intresset är större än någonsin! Håll utkik på UF´s hemsida och facebook för uppdateringar och information.

Vi på Vakna Uppsala är självklart partners med Ung Företagsamhet och kommer vara med den 9:e mars på Fyrishov. Vi ska besöka montrar och få lära oss om alla nya spännande företag som är på plats. Dessutom så har vi äran att delta i juryarbetet under dagen. Mycket inspirerande och roligt! Vill Du också bli partner till Ung Företagsamhet? Kontakta dem genom länkarna ovan, gör det!

Så här skriver UF om sitt samarbete med Vakna Uppsala:

”För Ung Företagsamhet i Uppsala län är det en självklarhet att var med i nätverket Vakna Uppsala. Här skapas nya kontakter och de befintliga stärks. Som ideell organisation är det oerhört viktigt att få ut vårt budskap för att få fler samarbetspartners. Uppsala växer och vi med dem. Tillsammans gör vi skillnad”.

, , , ,