Ny insida och ny utsida

Ny insida och ny utsida

Mest sannolikt har ni redan sett förändringen på både hemsida och logga. Vi känner ändå att det är läge att poängtera att Vakna Uppsala från dagens datum har en ny profil. Nämligen den ni just nu har framför er.

I och med att vi nu går in på en ny säsong av Vakna Uppsala så vad vore mer passande än en liten uppfräschning av profilen. Vi har gjort en del förändringar och förbättringar både på insidan, innehållet på frukostmötena och partnersamarbetet, som på utsidan genom vår nya bättre hemsida och vår nya logga.

Att ändra profil och förklara varför kan ibland bli lite luddigt. Just hemsidan är rätt enkelt att förklara, det fanns behov av användarvänlighet och informationsutbyte. Det får vi genom denna nya sida. Mer nyheter. Mer information om vad som händer i vår stad. Lättare att läsa Instant Knockout om kommande möten. Tydligare synlighet för våra partners. Enklare att se hur du kommer i kontakt med oss. Kanske det bästa av allt, ett skönare gränssnitt för ögat. Dessutom ständig förbättring. Alltså vad önskar Du finna på Vakna Uppsalas hem på nätet? Kom gärna med förslag.

Ja så vad det där med loggan då. Hur förklarar vi valet av den? Jo enklast uttryckt så är den renare och fräschare. Den långa förklaringen då? Vi är ju ett frukostnätverk i grunden och ville ha med solen även i den nya loggan. Därför föll valet på en stilistisk solupp/nedgång. Nu när vi säger det så ser ni att det är solstrålar den nya loggan också. Tjusigt, eller hur!

Hur gör man för att ändra sin profil? VI fick hjälp av två samarbetspartners i Vakna Uppsalas nätverk. Vi vill verkligen rikta ett stort tack till  som hjälpt oss med hemsidan samt till  som tagit fram den nya grafiska profilen. Utan er hjälp hade vi mest troligt fortfarande kliat oss i huvudet, konstaterande att något behövde göras men inte nått längre än till fingrarna i hårbotten. Nåväl, gå helt enkelt in på deras respektive sidor om du också behöver lite hjälp.

Uppstuk_Logo_2015starten-logo-the7

, , ,