Vakna Uppsala den 3 mars – frukost och inspirationsföreläsning

Vakna Uppsala den 3 mars – frukost och inspirationsföreläsning

PRISBELÖNT TALARE TILL VAKNA UPPSALA

Vakna Uppsala, Kreativitet, teo harenTeo Härén har arbetat 15 år med kreativitetsföreläsningar. Så du kan känna dig helt trygg. Efter  +1 500 föreläsningar i mer än 25 länder är Teo en av Sveriges allra mest erfarna föreläsare. Det märks.  Både på scenen, på publikens reaktioner och på utvärderingarna efter föreläsningen.

Teo är expert på ”inspiration”.  Publiken lämnar föreläsningen med ny energi, och med en vilja att förändra. Oavsett om föreläsningen är i Globen framför 2 000 personer, eller om det är för en liten grupp med 25 personer.

När Gud delar ut kreativitetsgener är det som när tomten kommer på julafton, man kan inte kräva hundraprocentig rättvisa när det är så många som ska vara med och dela. Den dag då tvillingbröderna Teo och Fredrik Härén fick sina måste det ha varit en hel del som blev utan.

Bröderna delar med sig. Båda två drar land och rike omkring och berättar hur man ska väcka sin kreativitet till liv och hur roligt det är att tänka nya tankar som andra kan få glädje av. Denna morgon kommer Teo till Vakna Uppsala. Det vill du inte missa, anmäl dig genast för att säkra din plats!

Läs mer om Teo Häréns arbete här.

FRAMTIDENS ENTREPRENÖRER PÅ DRIVHUSET

alexsw drivhusetVi pratar med Alexander Kinigalakis, VD på Drivhuset, om varför det är så viktigt att uppmuntra och stötta framtidens enterprenörer. Hur får vi fler unga att tänka bortom en anställning och våga starta företag? Vi får höra hur Drivhuset hjälper unga entreprenörer starta företag.

VISITKORTSVINST

Kom ihåg dina visitkort. Vi delar i vanlig ordning ut trevlig priser i vår visitkortsvinst. Psst! Visitkorten kan du även byta med intressant personer du träffar på mötesminglet.

, , ,