Tack för ett ovanligt Vaket år 2017!

Tack för ett ovanligt Vaket år 2017!

Tack för ett ovanligt Vaket år 2017!

När vi kastades in i Vakna Uppsala årsskiftet 2014/2015 visste vi att vi ville göra något mycket mer av ’Vakna’ än vad det varit sista åren. Under våren 2015 växte en större vision fram, att vi tillsammans med våra partners vill samarbeta för att göra Uppsala till en bättre stad att leva och driva företag i. Rom byggdes inte på en dag och vi är därför djupt tacksamma att vi under året har märkt att det visionsarbete vi satte första sommaren under året allt mer har synts i besöksantal, innehåll och viktigast av allt, vad våra besökare säger om Vakna Uppsala idag. Tack än en gång för all fantastisk feedback och  tips inför framtiden!

Det har också synts i intresset att vara med och dela sitt budskap på Vakna Uppsala. Det gäller både våra partners som gör denna mötesplats möjligt och som på våra partnermöten är med och påverkar utveckling och innehåll. Även de frukostvärdar som bjudit besökande företagare och beslutsfattare på frukost. Viktigt för oss är att hålla en hög nivå så att vi alltid har relevanta och intressanta budskap. Vi vill att alla som är på scenen känner att deras budskap stärks av att dela scen med varandra. Därför har vi även fått välja bort vissa. Som alla företagare vet kan det vara svårt att säga nej till intresserade kunder. Det gäller att tro på konceptet för att inte tappa den långsiktiga visionen och trovärdigheten i vad vi gör.

Vi har träffat många personer, företag och organisationer under året på vår scen. Det de har gemensamt är att de alla har ett engagemang för Uppsalas framtid. Det är företagande, innovation, sport, integration och hjälpa andra. Alla dessa hör ihop och är jobbar tillsammans för att vår framtid skall bli ljus. Årets sista skälvande arbetsdag fick vi det glädjande beskedet att en ny partner vill vara med och bidra till Vakna Uppsalas vision. Vilket sätt att avsluta året!

Vi ser fram mot ett spännande 2018, både för ett växande Uppsala samt för Vakna Uppsala. Vi har flera spännande projekt att sjösätta samtidigt som våra morgonmöten skall bli ännu bättre mötesplatser för inspiration, nätverkande och kunskap.

Vi kan bara göra detta tillsammans med Er, partners, värdar och sist men inte minst alla fantastiska företagare som kommer varje morgon och är med och skapar den härligt energifyllda atmosfären!

Därför vill vi både ödmjukt tacka alla Er och ser fram mot att se er igen under 2018

Tack för ett ovanligt Vaket år 2017!

, , , , , , , , ,