Den 3:e mars bjuder vi på föreläsning med tilltugg

Den 3:e mars bjuder vi på föreläsning med tilltugg

dags att boka av en morgon i ALMANACKAN igen!

Den 3:e mars blir det FF på Vakna Uppsala. Frukost och Föreläsning alltså. Denna morgon har vi äran att få presentera Teo Härén, prisbelönt kreativitetsexpert. Teo rundar av morgonen och håller sin föreläsning phentermine efter pausen. Men vi rivstartar precis som vanligt redan klockan 06:45 med frukost och mingel, för att klockan 07:30 köra igång med programmet från scenen. Säkra din plats redan idag genom att anmäla dig på vår hemsida.

Prisbelönt talare till vakna uppsala

pressbildTeo Härén har arbetat 15 år med kreativitetsföreläsningar. Så du kan känna dig helt trygg. Efter  +1 500 föreläsningar i mer än 25 länder är Teo en av Sveriges allra mest erfarna föreläsare. Det märks.  Både på scenen, på publikens reaktioner och på utvärderingarna efter föreläsningen.

Teo är expert på ”inspiration”. Publiken lämnar föreläsningen med ny energi, och med en vilja att förändra.  Oavsett om föreläsningen är i Globen framför 2 000 personer, eller om det är för en liten grupp med 25 personer.

När Gud delar ut kreativitetsgener är det som när tomten kommer på julafton, man kan inte kräva hundraprocentig rättvisa när det är så många som ska vara med och dela. Den dag då tvillingbröderna Teo och Fredrik Härén fick sina måste det ha varit en hel del som blev utan.

Bröderna delar med sig. Båda två drar land och rike omkring och berättar hur man ska väcka sin kreativitet till liv och hur roligt det är att tänka nya tankar som andra kan få glädje av. Denna morgon kommer Teo till Vakna Uppsala. Det vill du inte missa, anmäl dig genast för att säkra din plats!

Läs mer om Teo Häréns arbete .

VISITKORTSVINST

Kom ihåg dina visitkort. Vi delar i vanlig ordning ut trevlig priser i vår visitkortsvinst. Psst! Visitkorten kan du även byta med intressant personer du träffar på mötesminglet.

HÄR KOMMER DET MER

keep_calm___dftba__redesigned_and_remastered__by_jamesmontour-d356vm9Programmet fylls på löpande. Vi sitter just nu med spännande programpunkter som vi i skrivande stund inte kan släppa riktigt ännu. Håll utkik här för mer information.

, , ,