Vakna Uppsala den 12 maj på UKK

Vakna Uppsala den 12 maj på UKK

Hög tid att anmäla er till nästa möte

tempHeaderBGv2

Vårterminens sista frukostmöte väntar oss nu på torsdag. Denna gång har vi ett spännande program som går i företagandet och utbildningens tecken. Vi på Vakna Uppsala tycker som vanligt att det ska bli jättekul att få träffa er alla och hoppas på många besökare. Anmäler er gör ni . Varmt välkomna!

Frukostvärd – Sweco

SELOTLSweco är konsultbolaget som erbjuder helhetskompetens inom samhällsutveckling. Som Europas största teknikkonsultbolag med både stark lokal förankring och verksamhet över hela världen, drivs de av nyfikenhet och engagemang.

Som frukostvärdar presenterar fyra av de 150 anställda i Uppsala hur de ser på Uppsalas framtid, i vilken hållbar infrastruktur, urbanisering, klimat och digitalisering är nyckelbegrepp.

Företagargalan – finalisterna för Årets Innovation

Foretagaragalan_2016_Logo-490x331Uppsala sprudlar av innovationer! Fredrik Agnell Berger och Yvonne Näsström presenterar finalisterna i den nya spännande katergorin Årets Innovation på Företagargalan. På scen ser vi Airwatergreen, Olink och Ossdsign. Vi får höra om deras företagsidé och innovationer.

Föreläsare – Johan Wendt grundaren av Mattecentrum

Johan Wendt - Grundaren av Mattecentrum”Johan Wendt, the entrepreneur behind world-leading Scandinavian social enterprise Mattecentrum.”  –  The Guardian

Mattecentrum erbjuder gratis hjälp till alla som pluggar matematik. Idag hjälper Mattecentrum med hjälp av över 500 volontärer över 300 000 elever med matte opzioni binarie varje månad! Johans föredrag om sin resa och socialt entreprenörskap är både inspirerande och rörande och lär oss att nästan allt är möjligt bara man vill!

, , , ,