OM VAKNA UPPSALA

Näringsliv – Människor – Miljö

Vakna med oss, låt dig inspireras och nätverka! Vakna Uppsala är Uppsalas största frukostnätverk för näringslivet och är en naturlig mötesplats för företagare och beslutsfattare där alla är välkomna. Vakna Uppsala kan liknas vid en morgonsoffa på TV, fast live på scenen. Här träffar företagare och beslutsfattare nya och gamla kontakter, får nyheter från Uppsalas Näringsliv, Sport- och kulturliv. Vi kan erbjuda Uppsala denna mötesplats i samarbete med  våra partners som delar vår vision om ett bättre Uppsala.

Det är i mötet det händer…

Vakna Uppsala är ett inkluderande nätverk där alla branscher och företag är välkomna. Vi vet att mötet mellan människor från olika branscher och bakgrunder berikar och korsbefruktar idéer. Att besöka Vakna Uppsala är kostnadsfritt, det gör att vi är en inkluderande och öppen mötesplats för alla företag och organisationer. Vi arbetar för flera möten, flera kontakter och flera affärer mellan de som redan är etablerade i näringslivet och de unga entreprenörer som föds ur vår kreativa miljö i Uppsala.

Hållbar utveckling för Uppsala

Vakna Uppsala arbetar för att främja utvecklingen av Uppsala stad och region genom att hålla en röd tråd på alla våra möten kring temat hållbar utveckling. Hållbar utveckling för både näringsliv, människor och miljö för att vi tillsammans skall se till att alla människor får möjlighet till ett bra liv i Uppsala!