Om Oss

Uppsala. Vaknar varje dag. Sedan 1286.

Vakna med oss, låt dig inspireras och nätverka!

Vakna Uppsala är Uppsalas största frukostnätverk för näringslivet och är en naturlig mötesplats för företagare och beslutsfattare där alla är välkomna. Vakna Uppsala kan liknas vid en morgonsoffa på TV, fast live på scenen.  Här träffar företagare och beslutsfattare nya och gamla kontakter, får nyheter från Uppsalas Näringsliv, Sport- och kulturliv. Vi kan erbjuda Uppsala denna mötesplats tack vare de partners som delar vår vision och mål att göra Uppsala bättre.

Det är i mötet det händer…

Vakna Uppsala är ett inkluderande nätverk där alla branscher och företag är välkomna. Vi vet att mötet mellan människor från olika branscher och bakgrunder berikar och korsbefruktar idéer. Att besöka Vakna Uppsala är kostnadsfritt, det gör att vi är en lättillgänglig och öppen mötesplats för alla företag och organisationer. Vi arbetar för flera möten, flera kontakter och flera affärer mellan de som redan är etablerade i näringslivet och de unga entreprenörer som föds ur vår kreativa miljö i Uppsala.

Hållbar utveckling för Uppsala

Vakna Uppsala arbetar för att främja utvecklingen av Uppsala stad och region genom att hålla en röd tråd på alla våra möten kring temat hållbar utveckling. Hållbar utveckling för både näringsliv, människor och miljö för att vi tillsammans skall se till att alla människor får möjlighet till ett bra liv i Uppsala. Vi sprider kunskap kring dessa frågor och lyfter fram eget ansvar och viktiga aktörer som vårt bidrag till Uppsala.

Våra partners betydelse

Bakom Vakna Uppsala står våra partners. Det är företag och organisationer som delar vår värdegrund och vision hur vi skall göra Uppsala bättre. De vill precis som vi bidra till ett mer inkluderande företagsklimat i vår region och att alla människor skall ha ett bra liv i vår stad. Det är med hjälp av dessa partners vi kan göra denna mötesplats möjlig!

Att vara partner till Vakna Uppsala är ett bra sätt att synas i nätverket och under året nå ut till era intressenter i våra kanaler på ett positivt sätt. Vakna Uppsala förstärker er närvaro i Uppsala genom att tillsammans med er arbeta aktivt med att sprida ert varumärke och budskap. Det är därför vi väljer våra partners med sådan omsorg.

Är Du intresserad att bli partner i Vakna Uppsala och ingå i vårt partnernätverk? Välkommen att läsa mer om det här.