Tillväxtfrukost med Almi och Vakna Uppsala

Datum/Tid
24/11 - 2016
07:30 - 09:00

Plats
Uppsala Business Park


vakna business park med almi företagspartner 24:e november

Tillväxtfrukost med Almi och Vakna UppsalaVakna Uppsalas företagsfrukostar hålls vanligtvis på UKK men nu tar Vakna Uppsala tillsammans med Almi med sig frukostsoffan till den inspirerande och kreativa miljön på Uppsala Business Park och bjuder in till tillväxtfrukost med Almi och Vakna Uppsala.

Vi bjuder på frukost och intressanta samtal från morgonsoffan. Fokus är tillväxt och hur Almi kan vara med som en partner i företagets olika faser. Ni får även träffa ett företag inom Life Science som har gjort en rejäl tillväxtresa och som gärna delar med sig av sina erfarenheter. Självklart finns Almis rådgivare på plats svarar på era frågor och berättar hur Almi kan hjälpa till på er tillväxtresa.

Anmälan görs via nedanstående länk. Ange även eventuella allergier. Ni som inte har passerkort till Business Park anmäler er i vakten när ni kommer fram. Vi rekommenderar att ni kommer i god tid.

Anmäl dig här!
Sista dag för anmälan är den 21 november 2016.

Eventet är kostnadsfritt men frånvaro utan avbokning senast 24h innan mötesstart debiteras en no-showavgift på 300 kr plus moms. Genom att boka deltagande ovan godkänner ni detta villkor.

Välkomna!

Anmälda

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail