Wake Up Uppsala, Lunch 5:e September 2019. Notera anmälningslänk!

05/09-2019
11:00 - 13:00

Välkommen till Wake Up Uppsala på Uppsala Konsert och Kongress 5:e September! Denna gång en lunch i samarbete med Uppsala Innovation Day med UIC och Relation.

OBS, du kan inte anmäla dig på vanligt sätt utan på länken nedan.

ANMÄL DIG HÄR. OBS ENDAST 140 PLATSER

Vakna Uppsala gör en liten annorlunda start på hösten. Denna gång en lunch som vi kallar Wake Up Uppsala, ett samarbete med Uppsala Innovation Day, som går av stapeln samma dag. Vi har denna gång en lunchvärd som är Vattenfall. I soffan möter vi sedan även UIC och Almi med innovationstema. Vi träffar även Anders, entreprenören bakom det stora bostads- och företagsprojektet Karlholm Strand.

Så gör dig redo för en härlig Wake Up. Uppsala lunch utöver det vanliga och anmäl dig redan idag då platserna är begränsade!

Vattenfalls syfte är att hjälpa sina kunder leva fossilfritt inom en generation. För att lyckas krävs fokus på samverkan och innovation. Den svenska fjärrvärmeverksamheten har kommit en lång bit på vägen mot fossilfrihet och fortsätter utvecklas tillsammans med sina kunder i skapandet av morgondagens uppvärmning – en central del i framtidens integrerade energisystem. Kom och lyssna på vår resa, ställ frågor och diskutera.

Träffa Anders Höglund, entreprenören bakom det spännande projektet Karlholm Strand. De skapar  havsnära boende, service och företagslokaler utmed den 3.2 kilometer långa strandtomten. Nya strandnära bostäder tillsammans med de rustade och ombyggda industrilokalerna kommer Karlholm ett helt nytt ansikte mot havet och skärgården.

Nya spelregler på en global marknad gör att innovation är en förutsättning för långsiktig överlevnad och hållbar tillväxt. Innovationsprocesser kan inte lämnas åt slumpen – arbete med innovation måste ske systematiskt och långsiktigt med stöd i hela organisationen. Hur ser förutsättningarna för innovation ut i ert företag?

Affärsutvecklingsstöd, nätverk, kunskap och finansiering – men vad gör de egentligen? UIC, Uppsala Innovation Centre, erbjuder program för personer, startups och etablerade företag att ta nästa steg med sin nya affärsidé eller utveckla sitt företag. Nya samhällsutmaningar som kräver innovativa lösningar. UIC stöttar innovativa startups och tillväxtföretag i resan med att starta upp, skala upp eller nå en internationell marknad. I soffan reder vi ut begrepp och tar tempen på Per Bengtsson, vd på UIC, Uppsalas företagsinkubator och accelerator med en imponerande internationell toppranking bland inkubatorer i världen.