Vakna Uppsala 5:e Mars

05/03-2020
06:45 - 08:45

Hur kan du bli ännu mer kreativ än du redan är?

Teo Härén på Creative Countryside AB har över 20 års erfarenhet av att utveckla människors kreativitet och han har arbetat i mer än 25 länder med allt från NIKEs ledningsgrupp till 2 000 chefer i Globen.

-”Ju mer jag arbetat med ämnet ”kreativitet” ju mer förstår jag vilket komplext ämne det är, berättar Teo och fortsätter:

-”Tyvärr verkar de flesta företag och organisationer vilja ha en ”quick fix” när det gäller kreativitetsutveckling”.

Idag förväntas alla anställda vara kreativa, och många organisationer har ”innovation´” som värdeord, men få tar ämnet på allvar

Vill DU bli mer kreativ?

Kom och lyssna när Teo beskriver hur du kan ta ansvar för din egen kreativitet och på så sätt leva ett ännu bättre liv än du redan gör.

Denna morgon gästar TfVD/Konstnärlig ledare Walter Brolund på Uppsala konsert och kongress. Hör hans fantastiska yrkesresa och hur han nu är i vår stad och konsert hus. Vi får höra hur det är att kliva in som tillförordnad vd på en annorlunda arbetsplats. Vad är hans vision och vad väntar i scenprogrammet 2020. Avslöjar han något spännande?

Företagarna Uppsala med Anna Bixon kommer vara på plats i morgonsoffan. I soffan kommer även två av finalistföretagen att medverka, Preventia Assistans och Ngenic.

Allt detta handlar om den 16 april då det är dags för Företagargalan i Uppsala. En helkväll späckad med imponerande människor, fest, god mat och underhållning.

Företagargalan är tillställningen som hyllar innovation och lyfter entreprenörer som har byggt sin framgång på fantasi, engagemang och uthållighet.

Mingla med Uppsalas stjärnor, knyt kontakter och prata om stadens ljusa framtid. Det här får du inte missa.

 

Köp din biljett på

foretagargalanuppsala.se

www.foretagargalanuppsala.se

Vakna Business Park är på plats denna morgonen. En frukost som arrangeras den 25/3 om digital transformation, mångfald och innovativa tillväxtfaktorer som är avgörande för ett företags tillväxt i ett allt mer konkurrenskraftigt klimat. Almi Invest finns på plats för att berätta om hur en investerare följer bolagets konkurrenskraft och utveckling. Delar ur Intraprenörskompassen kommer att presenteras, regionens styrka i form av attraktiv kompetens kommer att presenteras och vi får även möjlighet att lyssna på ett företag som är mitt i sin Tillväxtresa.