Vakna Uppsala 2:a April INSTÄLLT! <3

02/04-2020
06:45 - 08:45

Hej Kära Uppsalavänner.

På grund av rådande läge i Sverige vad gäller Corona ställer vi in Vakna Uppsala 2/4. Tråkigt då det hade varit Vakna Uppsalas 10-årsjubileum, men vi skulle aldrig stå ut med om vi bidragit till att fler blir smittade.

Håll utkik här på sidan så återkommer vi med mer information om framtida event.

Ta hand om er Alla <3

Veronica

Miab Förvaltning är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter i och kring Uppsala och Knivsta. Vårt fokus ligger på centralt belägna klassiska byggnader med historia och värden som skapar karaktär och atmosfär. Nyckeln är att bevara och samtidigt modernisera utifrån dagens företagares behov. På så sätt uppfyller vi vår målsättning om långsiktigt renommé och hög kundnöjdhet.

Vi på Miab värnar om våra medmänniskor och för oss är det viktigt att vara med och bidra. Därför sponsrar vi bland annat Cykling utan ålder i Uppsala.

Cykling utan ålder är ett ideellt projekt där frivilliga cykelpiloter tillsammans med stadens äldreboenden ser till att äldre kommer ut på cykelturer och får möjlighet att känna vinden i håret. Med anpassade lastcyklar upplever cyklisten och passagerarna tillsammans staden, besöker parker eller njuter av utsikten på turen. Miab har donerat två lastcyklar till Cykling utan ålder Uppsala för att fler människor ska få komma ut. Värdegrunden för Cykling utan ålder är att alla har “rätt till vind i håret”!

Bona Postulata betyder goda förutsättningar. Med priset vill man uppmuntra företag med säte i Uppsala län med tillväxtpotential. Inte bara med blommor och diplom utan med utbildning och kontakter för att komma framåt i utvecklingen.