Vi letar efter vår nästa Vakna-talang!

Vill du bli vår nya talang och vara med och göra Uppsala mer vaket?

Vakna Uppsala har utvecklats fantastiskt under de sista två åren och vi har många spännande projekt i pipelinen och höga ambitioner. Vi söker därför efter en ny ung talang som vill vara med och göra Uppsala mer vaket, inte bara på morgonen och kanske inte bara Uppsala!

Vi söker dig som brinner för företagande och att vara med och påverka och göra Uppsala bättre! Du kan vara egenföretagare, anställd eller student, det viktigaste är att du gillar utmaningar och att du vill vara med och bygga ett nätverk och forum för att driva frågor om näringsliv, samhälle och miljö. För att komplettera dagens team får du gärna vara en fena på lättare grafisk design och sociala medier samt ha ett intresse för tech. Vi tror på att ta tillvara på engagemang och drivkraft så det viktigaste är viljan och genomförande. Beroende på vem du är och tar med dig kan det både vara deltid och/eller heltid.

I bästa fall hittar vi dig som vill vara med hela vägen till högt uppsatta mål.

Kontakta veronica@vaknauppsala.se eller ring 0733-448955 för mer information.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail