Poolia bjuder in till föreläsning med Anders Lundin 8:e Maj

Skickliggöra varandra – Hur man skapar värderingar som skapar värde och resultat

Välkommen på en inspirerande frukostföreläsning med Anders Lundin om hur en organisation skapar värderingar som inte bara ser snygga ut skrivna på en vägg, utan att få dessa att landa ”på riktigt” hos alla i organisationen?

Värderingsstyrt ledarskap är inget nytt fenomen, det svåra är att göra värderingarna till drivkrafter i det dagliga arbetet. Med gedigen erfarenhet från idrottsvärlden har Anders kompetens att få med hela gruppen och få den att arbeta åt samma håll.
Anders kommer under föreläsningen prata om hur avgörande individen faktiskt är för människorna i vår närvaro och hur man gör för att skickliggöra varandra. Hur kan du bidra till en bättre företagskultur som skapar drivkrafter i det dagliga arbetet och leder till långsiktigt hållbara resultat.

OBS: Begränsat antal platser så anmäl dig redan idag!

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail