Entreprenörskap på riktigt Uppsala 15:e mars 2017

Entreprenörskap på riktigt Uppsala 2017Träffa massor med unga företagare på Fyrishov 15:e mars 14.00

Årets mässa Entreprenörskap på riktigt går av stapeln nu på Onsdag! Där kommer vi träffa över 200 UF-företag som ställer ut och säljer sina produkter och tjänster. Nytt rekord igen! Samtidigt som mässan pågår flera tävlingar, som bland annat  Årets tillväxtföretag, Årets Säljare och Årets UF-Företag Uppsala Län, mfl. Det kommer som vanligt myllra med människor och vara fullt med energi och idéer. Både en energiboost för besökarna samt att vi självklart vill lyfta fram alla dessa duktiga idéer.

Några UF-företag har även ställt ut på Vakna Uppsalas minimässa, tex Läder UF, och vissa har vi även sett på scenen som Sweet Macarone UF och Kickin´ Films UF. De berättade om sina satsningar och vikten av förebilder i företagande. Därför är det extra roligt att se hur många från Uppsalas näringsliv som engagerar sig som tex rådgivare, tävlingsjurys eller på andra sätt stöttar Ung Företagsamhet. Vi ser fram mot en häftig dag, vi ses väl där?

LÄS MER OM MÄSSAN 15:E MARS HÄR

Öppettider 14-17, gratis inträde. Klockan 18-19.30 hålls prisutdelning i E-hallen.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail